Posted on 01/09/2018 · Posted in News

_GIVE Webinar Digital Marketing - mail signature

На 30 август се проведе първият уебинар, организиран от Green ICT Development (GIVE). Той беше насочен към инструментите за дигитален маркетинг и възможностите за реклама на компании и техните продукти в чужбина. Уебинарът даде на участниците интересни знания и умения как да бъдат успешни в интернет комуникацията с клиенти и партньори. Съдържанието, представено от водещите Николета Митева и Калоян Гаджев беше практична и актуализирана със съвременните тенденции.

Проектът Green ICT Development (GIVE) цели да увеличи глобалната конкурентоспособност на малките и средни компании, като подпомогне развиващите се индустрии и представянето на малките и средни компании и продуктите им в чужбина. С този проект подпомагаме малките и средни предприятия да намерят правилните партньори, да създадат обща база от знания за интернационализацията и маркетинговите въпроси и да произвеждат глобално конкурентни продукти и услуги.

Ще бъдат проведени още три обучения, които трябва да осигурят практическа подкрепа по проекта. Те ще се концентрират върху основни познания и умения върху интернационализацията. Automotive Cluster Bulgaria има удоволствието да ви покани на втория уебинар по проекта GIVE с тема „Комуникационни умения“. Той ще се състои на 27 септември от 11:00 ч. българско време. Регистрирайте се за участие на този линк: https://register.gotowebinar.com/register/4804425302340845570.